HOME
SITEMAP
LILIAN PICKERING NEEDE
KERKIPASI HISTORY
STIMEZRA
ABOUT SURINAME
AGENDA
NIEUWS
FAMILIEBODE
KERKGESCHIEDENIS
JEUGD & KIDS
FORUM
KERKDIENSTEN
ORGANISATIES
SPREKERS
ARTIESTEN
MEDIA
KAPEL
SURI-BUITENLAND
DONJA INGARD'S CORNER
CONTACT US
WEBWINKEL i.o.
GUESTBOOK
Fu Membre (Memorials)

In remembrance of departed loved ones, church history, and experienced graces of God, memorial gifts may be given to support the work of Stichting Messiah's Ezra Ministries.

Thanksgiving - In Loving Memory - Church History of SurinameDit gedeelte van de Kerkipasi website is een monument voor belangrijke feiten in de geschiedenis van de Christelijke Gemeente in Suriname; ook kan uit dankbaarheid voor een genadebewijs van God, of ter herinnering aan geliefden die ons zijn voorgegaan naar de Here, een gedenkgift geschonken worden om Stichting Messiah's Ezra Ministries te steunen in het werk.

 Uit dankbaarheid

In liefdevolle herinnering

Surinaamse KerkgeschiedenisIn het Eerste Verbond van God met de mensen, bij ons bekend als het Oude Testament, kunnen we vaak lezen, dat mensen wanneer er iets bijzonders gebeurd was, altaren bouwden. Daar offerden zij lof aan God uit dankbaarheid of als een gedenkteken aan een afspraak, een verbond dat Hij met hun gesloten had.

Hier op de Kerkipasi website heeft u de gelegenheid uw altaar te bouwen. Hier mag u uw gedenksteen oprichten, door een schenking van [tot eind december 2006, een vrijwillig bedrag] aan StiMezra te doen als offer aan de Here. Er kunnen verschillende redenen zijn:

  • U bent zo dankbaar dat God u door een moeilijke situatie heen geholpen heeft, of
  • Hij heeft uw innigste gebed verhoord
  • Hij heeft uw leven gespaard.
  • U viert een verjaardag die u om allerlei redenen niet verwacht had te zullen bereiken
  • Ter ere van (een bigi-yari) van iemand die belangrijk is in uw leven, etc.

Schrijf dan een kort verhaal van 250 tot 300 woorden over de reden waarom u geeft,

onder de kop UIT DANKBAARHEID.Doe er zo u dat verkiest, een fotootje bij van uzelf of van de persoon om wie het gaat. In bijzondere gevallen is het mogelijk dat de webmaster contact met u maakt, met het verzoek om een wat uitgebreider verhaal.

U kunt ook een gift geven als geestelijk monument voor een geliefde, die u door de dood is te komen ontvallen. Hier gaat het in het bijzonder om Surinamers - ook "Suribuitenlanders" - die door hun getuigenis u positief beinvloed hebben in uw wandel met de Heer en die niet langer dan twee jaren geleden zijn gestorven. Wij maken op die laatste regel alleen uitzonderingen voor mensen die voorgangers van gemeenten of leiders van ministries zijn geweest in Suriname.

Over uw geliefden mag u schrijven onder WI LOBIWAN - onze geliefden.

Onder SURINAAMSE KERKGESCHIEDENIS zal de redaktie van Kerkipasi, in samenwerking met de verschillende gemeenten, schrijven over zaken, die voor de kerken afzonderlijk of voor de nationale gemeente, van belang zijn geweest. De betrokken gemeenten mogen daarbij een schenking doen aan StiMezra, maar dit is niet vereist, als de informatie electronisch wordt aangeleverd.

Er zijn velen die de geschiedenis van hun eigen gemeente niet kennen. Door deze pagina's hopen wij ook te leren wat voor onze medebroeders in de geschiedenis van belang is geweest.Sitemap - Home - Kerkipasi History - StiMezra

Agenda - Kerkdiensten - Organisaties - Sprekers - Artiesten - International

Familiebode - Jeugd - Kids - Media

Kapel - Eerbewijzen - Fu Membre (Memorials)

Uw organisatie aanmelden - Foto Album - Guestbook - Contact Webmaster


2009 Lilian Pickering Neede
Church Websites | Ministry Websites by ChristianCMS, a Service of Inspyre.