HOME
SITEMAP
LILIAN PICKERING NEEDE
KERKIPASI HISTORY
STIMEZRA
ABOUT SURINAME
AGENDA
NIEUWS
FAMILIEBODE
KERKGESCHIEDENIS
JEUGD & KIDS
FORUM
KERKDIENSTEN
ORGANISATIES
SPREKERS
ARTIESTEN
MEDIA
KAPEL
SURI-BUITENLAND
DONJA INGARD'S CORNER
CONTACT US
WEBWINKEL i.o.
GUESTBOOK
Kids

   DEZE PAGINA IS VOOR KINDEREN VAN

   ONGEVEER 8 TOT 12 JAAR.

   Aan de ouders van jongere kinderen:
   De meeste kerken hebben op de zondag tijdens de eredienst
   ook kinderdiensten of zondagschool. Voor informatie daarover,
   gelieve u de gemeente zelf te bellen. Hieronder staan alleen de
   aparte kinderdiensten (clubs) en speciale evenementen
   vermeld.

  KIDS CLUBS                                                                 

 


  
HALLO KIDS IN "SRANAN",

Deze pagina op de Kerkipasi website is helemaal voor jou en het is hoog tijd dat er wat op verschijnt, vind je ook niet? We willen het extra leuk voor jullie maken, daarom duurt het werken aan jullie pagina wat langer. Maar wanneer we eenmaal goed van start gaan, kan je er zeker van zijn, dat je regelmatig iets nieuws en leuks op deze pagina zal vinden.Er zullen verhaaltjes komen, en kinderen mogen brieven schrijven, waaruit we steeds één of meer zullen kiezen om op deze pagina te plaatsen... en wat nog meer, dat hoor je later wel.

Zover zijn we nu nog niet. We willen je nu vertellen over een heel leuke kinderwebsite, die we ontdekt hebben. Daar vind je ook nog meer links, naar andere leuke kindersites. Klik straks op de links hieronder, om op die pagina’s te komen.

Je moet er wel rekening mee houden, dat die site in de eerste plaats voor kinderen in Nederland bestemd is. Jij zal niet van alles kunnen genieten, waarover men vertelt. Daarom maken wij een Surinaamse kinderpagina, speciaal voor jou. En... het Surinaams Bijbelgenootschap heeft speciaal voor de Surinaamse kinderen “Bible World” gemaakt.... echt cool! Daarover zullen we je heel binnenkort meer vertellen.

Voorlopig mag je klikken op de links van het Nederlands Bijbelgenootschap en genieten – zo vaak als je wil! VEEL PLEZIER!

http://www.arkventure.nl/

 
Hier is nieuwe fijne link voor Kids (en opvoeders). Daar vind je behalve Bijbelverhalen, allerlei antwoorden op vragen die kinderen stellen over God, geloof en veel meer:

http://home.tiscali.nl/bijbelverhalen
 

©2009 Lilian Pickering Neede
Church Websites | Ministry Websites by ChristianCMS, a Service of Inspyre.