HOME
SITEMAP
LILIAN PICKERING NEEDE
KERKIPASI HISTORY
STIMEZRA
ABOUT SURINAME
AGENDA
NIEUWS
FAMILIEBODE
KERKGESCHIEDENIS
JEUGD & KIDS
FORUM
KERKDIENSTEN
ORGANISATIES
SPREKERS
ARTIESTEN
MEDIA
KAPEL
SURI-BUITENLAND
DONJA INGARD'S CORNER
CONTACT US
WEBWINKEL i.o.
GUESTBOOK
Websites van Gemeenten

HOME > MEDIA > INTERNET 4 CHRIST > Websites van gemeenten  < U bent hier


Hieronder vindt u links naar websites van gemeenten. Wij verheugen ons over elke gemeente, die de stap op de communicatie highway maakt en een eigen website in gebruik neemt. We worden graag op de hoogte gebracht van de lancering van nieuwe gemeente websites en spreken de hoop uit, dat de lijst met de tijd zal groeien. 

Om verscheidene redenen is niet elke gemeente klaar voor een eigen site. Kerkipasi wil zulke gemeenten een handje helpen in 
het effectief doorgeven van hun berichten aan de gemeenschap. Wij kunnen speciaal voor uw gemeente een pagina aanmaken op de Kerkipasi website, naar het voorbeeld onder de kop "Pagina op Kerkipasi.net". 

Zo ongeveer zal het bovenste deel van alle
gemeentepagina's eruit zien. Daaronder zal
de informatie van gemeente tot gemeente
verschillen.

Een gemeentepagina is bedoeld om als
eerste kennisma
king met een gemeente te
dienen. Het is een modern visitekaartje,
waarop de 
basisinformatie van de bewuste
gemeente komt te 
staan, z.a. het fysieke
adres en de
 diensttijden; de visie en de missie van de gemeente en haar verschillende outreaches, de speciale gemeenteaktiviteiten, enzovoort.

De gemeente pagina's zijn hoofdzakelijk bedoeld voor gemeenten die nog geen eigen website hebben, maar omdat Kerkipasi.net bij het zoeken naar kerken in Suriname al heel snel gevonden wordt door de internet zoekmachines, is het raadzaam, dat ook gemeenten die al een eigen website hebben, een gemeentepagina op Kerkipasi laten plaatsen.     

Tegelijk hopen wij, dat u ons opgaaf blijft doen van uw open aktiviteiten voor vermelding op de Kerkipasi agenda, en dat u ons bijzonder nieuws uit uw gemeente, dat van nationaal of internationaal belang is, blijft toezenden, zoals u dat ook naar de plaatselijke kranten zou doen.


De links staan hier op naam van de gemeente of het kerkgenootschap in alfabetische volgorde. Door op de naam te klikken, komt u op de respectieve gemeentepagina of website terecht.

Indien u voor uw gemeente (of voor uzelf als dienaar van God) een pagina bij Kerkipasi.net zou willen bestellen, vragen wij u contact op te nemen met de webmaster.


Pagina op Kerkipasi.net

Nieuwe Generatie Gemeente Gods BazuinEigen website

Bribi Ministries
                  (Jeugd: Joshua Warriors)

©2009 Lilian Pickering Neede
Church Websites | Ministry Websites by ChristianCMS, a Service of Inspyre.