HOME
SITEMAP
LILIAN PICKERING NEEDE
KERKIPASI HISTORY
STIMEZRA
ABOUT SURINAME
AGENDA
NIEUWS
FAMILIEBODE
KERKGESCHIEDENIS
JEUGD & KIDS
FORUM
KERKDIENSTEN
ORGANISATIES
SPREKERS
ARTIESTEN
MEDIA
KAPEL
SURI-BUITENLAND
DONJA INGARD'S CORNER
CONTACT US
WEBWINKEL i.o.
GUESTBOOK
Internet 4 Christ

HOME > MEDIA > Internet 4 Christ < U bent hier
Het internet is als communicatie middel binnen de Evangelische kringen in Suriname tot voor kort niet genoeg bekend geweest. Met de ingebruikname van de KERKIPASI website in 2006 begon hierin verandering te komen. 
 

Sinds toen hebben verscheidene gemeenten en Christelijke organisaties in Suriname een eigen website in gebruik genomen. De Stichting Messiah's Ezra Ministries ziet daarin de geleidelijke verwezenlijking van een van haar doelstellingen, namelijk de Gemeente van Christus in Suriname te stimuleren, meer gebruik te maken van moderne technologie t.b.v. het gemeentewerk en -leven. Zij verheugt zich daarom over elke nieuwe website in Suriname die direkt of indirekt de verspreiding van het evangelie van het Koninkrijk Gods dient.


Enkele Christelijke organisaties die een eigen webadres hebben, kunnen die om verschillende redenen echter niet regelmatig onderhouden. We beseffen, dat de factoren tijd, deskundig personeel en geld een rol spelen hierin. StiMezra wil middels de Kerkipasi website een handje helpen en spoort alle evangelische bedieningen aan, de mogelijkheden van dit fantastische medium ten volle te benutten. Kerkipasi.net is er speciaal voor u. Maak alstublieft contact met ons en hoor op welke manier wij u kunnen helpen.
U kunt de websites van Surinaamse ministries bezoeken via links op de volgende pagina's:WEBSITES VAN INTERKERKELIJKE BEDIENINGEN


SITES VAN GEMEENTEN 


OFFICI╦LE PERSOONLIJKE WEBSITES


In Suriname zijn er ook enkele gelovigen, die een weblog onderhouden. Deze kunnen, maar hoeven niet per se als doel te hebben het evangelie te verspreiden. Zolang zij positief van geest zijn, zijn zij welkom op de lijst van blogs onder de volgende link. 


CHRISTIAN BLOGS
Sommige ministries hebben een eigen nieuwsbrief die u op hun website kunt aanvragen. Om de Kerkipasi nieuwsbrief aan te vragen, die per kwartaal zal worden uitgezonden, klik hier
ę2009 Lilian Pickering Neede
Church Websites | Ministry Websites by ChristianCMS, a Service of Inspyre.